Cabana în care locuia Iron Man din ”Avengers: Endgame” este disponibilă pentru turişti

Cabana în care locuia Iron Man, personajul interpretat de Robert Downey Jr. în ”Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” şi unde a fost filmată ceremonia funerară a cunoscutului super-erou este disponibilă pentru turiştii care vor să o închirieze, anunţă Entertainment Weekly.

411 afișări
Imaginea articolului Cabana în care locuia Iron Man din ”Avengers: Endgame” este disponibilă pentru turişti

Cabana în care locuia Iron Man din ”Avengers: Endgame” este disponibilă pentru turişti

Cabana amplasată pe malul unui lac unde Iron Man, cu identitatea sa reală de Tony Stark, în interpretarea lui Robert Downey Jr., voia să îşi crească fiicele în cea mai recentă peliculă din seria ”Avengers” este oferită pentru închiriere pe o platformă online.

Cu toate că proprietarii nu au prezentat public clădirea pentru care se cere un preţ de 800 de dolari pe noapte decât drept o simplă cabană în pădure pe malul unui lac, fanii peliculei au comparat imaginile publicate pe internet cu secvenţe din ”Avengers: Endgame” şi au ajuns la concluzia că este vorba despre aceeaşi construcţie. Preţul a crescut imediat ce s-a aflat despre legătura dintre cabană şi producţia de succes. Iniţial, unui turist i s-ar fi cerut să plătească numai 335 de dolari pentru o noapte petrecută aici.

”O să ne găsiţi pe genericul filmului”, a recunoscut proprietarul pentru presa din Statele Unite.

Taguri:
iron man,
cabana,
chirie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici