Cabral şi Andreea Pătraşcu s-au căsătorit civil - VIDEO

Cabral şi logodnica lui, Andreea Pătraşcu au devenit în mod oficial soţ şi soţie, cei doi spunând miercuri "da" în faţa ofiţerului stării civile.

3316 afișări
Imaginea articolului Cabral şi Andreea Pătraşcu s-au căsătorit civil - VIDEO

Cabral şi Andreea Pătraşcu s-au căsătorit civil

Însoţiţi de familie şi prieteni apropiaţi, Cabral, prezentator al "Poveştirilor de noapte", şi logodnica lui, Andreea Pătraşcu, actriţă în telenovela "Iubire şi onoare", s-au căsătorit în urmă cu câteva ore, informează postul Acasă.

Evenimentul a fost unul emoţionant, atât actuala doamnă Ibacka, dar şi naşa cuplului, Irina, soţia actorului Răzvan Fodor, au plâns pe perioada ceremoniei. "M-am abţinut să nu plâng, dar nu am putut, pentru că am văzut-o pe mama cu ochii în lacrimi. Eu îmi propusesem să nu-mi stric machiajul, mai ales că fetele m-au aranjat atât de bine. Ştiam că dacă încep să plâng atunci toată gaşca de fete va începe să lăcrimeze. Când mama m-a felicitat cu ochii în lacrimi spunându-mi să nu plâng, nu m-am mai putut abţine. A fost un moment emoţionant, plin de fericire", spune Andreea Păstraşcu.

Deşi emoţionat, Cabral a înveselit atmosfera cu glumele sale. "Am trăit un moment foarte plăcut, am avut alături de noi prietenii, familia, naşii şi asta ne-a bucurat foarte mult. Cei de la Primărie au fost foarte simpatici, iar eu am aşteptat acest moment cu bucurie, nerăbdare şi emoţie", spune Cabral.

Mireasa a purtat o rochie corai. "Rochia este o creaţie a Deei Buzdugan, am vrut-o vaporosă şi de vară, vremea a ţinut cu noi, iar culoarea exprima exact starea mea de fericire. Pantofii sunt de la Pixie Shoes, foarte comozi, cu un toc de 14 centimetri ca să mă ridic la înălţimea evenimentului şi a soţului meu", a mai spus Andreea.

Din cauza emoţiilor, Andreea a reuşit chiar să slăbească în ultimele zile. "Trăiesc un sentiment intens, am avut fluturi în stomac, nu am mâncat nimic de emoţii şi am slăbit 2 kilograme în ultimele 2 zile. Se spune că este o tradiţie ca rochiei de mireasă să-i faci retuş în ziua nunţii. La mine cred că va fi respectată această tradiţie", spune Andreea.

La fel de emoţionaţi au fost şi naşii, Irina şi Răzvan Fodor. "Am avut, cred, mai multe emoţii decât la nunta noastră. Irina avea lacrimi în ochi la un moment dat. Suntem fericiţi să fim alături de Andreea şi Cabral, în calitate de naşi, în această zi foarte importantă din viaţa lor", spune Răzvan Fodor, interpretul lui Şarpe din telenovela "Iubire şi onoare".

După cununia civilă, Cabral şi Andreea se pregătesc de emoţiile nunţii. Sâmbătă, 4 iunie, cei doi îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu şi vor avea parte de o petrecere de vis în Otopeni, la restaurantul Ambasad'or.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici