Cadou INEDIT pentru bebeluşul ducesei Catherine şi al prinţului William: Premierul australian îi tricotează un cangur de jucărie

Premierul australian, Julia Gillard, o republicană declarată, a dezvăluit faptul că tricotează un cangur pentru primul copil al prinţului William şi al soţiei sale, Catherine.

411 afișări
Imaginea articolului Cadou INEDIT pentru bebeluşul ducesei Catherine şi al prinţului William: Premierul australian îi tricotează un cangur de jucărie

Kate Middleton, prinţul William (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Să tricotezi pentru bebeluşul lui Kate Middleton - eu obişnuiesc să tricotez pentru bebeluşi - face parte din acele mici proiecte dintr-o viaţă care îmi lasă puţin timp liber", a declarat Julia Gillard pentru revista australiană Women's Weekly.

"Mi-am zis că ar fi drăguţ să fac asta. M-am lansat în aventura de a tricota o jucărie de forma unui mic animal şi de ce nu ar fi ea un cangur?", a mai spus aceasta.

Australia este membră a Commonwealth-ului şi din acest motiv regina Marii Britanii este şeful statului australian.

Julia Gillard nu a făcut însă un mister din dorinţa ei de a oferi o imagine diferită a personalităţii sale, în condiţiile în care pare că se îndreaptă spre o înfrângere la alegerile legislative de pe 14 septembrie.

Cel mai recent sondaj indică o victorie clară a dreptei asupra laburiştilor, cu 56% faţă de 44%.

Primul copil al cuplului William-Kate se va naşte la jumătatea lunii iulie, într-un spital privat din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici