Cafenea dedicată pasionaţilor de automobilism pe Calea Victoriei

Forza Rossa, importatorul mărcii Ferrari, va deschide pe Calea Victoriei o cafenea destinată pasionaţilor de curse auto şi clienţilor Ferrari Store, a declarat pentru MEDIAFAX directorul de marketing al companiei, Lucian Şonea.

54 afișări
Imaginea articolului Cafenea dedicată pasionaţilor de automobilism pe Calea Victoriei

Cafenea dedicată pasionaţilor de automobilism pe Calea Victoriei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cafeneaua se va numi Forza Rossa şi se adresează iubitorilor de automobile şi curse auto. Ea va fi inaugurată în curând şi se află în imediata vecinătate a magazinului Ferrari Store, situat pe Calea Victoriei. Prin deschiderea acestui local vrem să promovăm o nouă cultură a automobilului de curse", a spus Şonea.

Forza Rossa va fi de joi reprezentantul exclusiv al mărcii Lotus în România, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova.

El explicat că, spre deosebire de România, în celelalte ţări europene sunt răspândite aceste tipuri de cafenele.

În luna decembrie 2009 a fost deschis primul Ferrari Store al Forza Rossa, un magazin dedicat mărcii italiene, unde, cel mai scump produs este un monopost care costă, fără motor, 200.000 de euro.

Magazinul are o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, iar spaţiul este proprietatea grupului.

Soţii Camelia şi Ion Bazac (fost ministru al Sănătăţii) controlează dealerul Ferrari şi Lotus, prin Forza Rossa Holding, firmă înregistrată în Cipru (86,3%). Celălalt acţionar al Forza Rossa, cu o deţinere de 13,6%, este un cetăţean italian, Leo Taroni.

În 2009, Forza Rossa a derulat afaceri de aproximativ opt milioane de euro, cu un profit net de 300.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici