Calvarul unei fetiţe de 12 ani: A fost violată pentru bani timp de 2 ani chiar de prietenii tatălui ei

Timp de doi ani, în fiecare weekend, o fetiţă de 12 ani din India a fost violată de indivizi aduşi în casă de propriul tată, potrivit BBC. Copilul a ajuns în grija autorităţilor, iar consilierii care se ocupă de caz au estimat că fetiţa a fost agresată de cel puţin 30 de bărbaţi.

2190 afișări
Imaginea articolului Calvarul unei fetiţe de 12 ani: A fost violată pentru bani timp de 2 ani chiar de prietenii tatălui ei

Calvarul unei fetiţe de 12 ani: A fost violată pentru bani timp de 2 ani chiar de prietenii tatălui ei

Totul a început când tatăl fetei a început să îşi cheme prietenii acasă, la un pahar. Bărbaţii, aflaţi în stare de ebrietate, ar fi început să o tachineze pe micuţă într-un mod nepotrivit, chiar şi de faţă cu părinţii săi. Fetiţa le-a povestit consilierilor că, uneori, aceştia se retrăgeau în altă cameră împreună cu mama ei.

După o vreme, tatăl ei ar fi încuiat-o în dormitor cu unul dintre prietenii lui, care a şi violat-o. din acea zi, copilăria fetiţei a devenit un adevărat coşmar. Tatăl ei taxa diverşi indivizi, pe care îi programa să petreacă anumite intervale de timp cu fiica lui. Consilierii estimează că micuţa ar fi fost violată de cel puţin 30 de bărbaţi, a relatat BBC.

La finalul lui septembrie 2019, la sugestia unor cadre didactice care locuiau în vecinătate, ofiţerii de la Protecţia Copilului au preluat copilul din grija părinţilor. Examinările medicale au confirmat violul, potrivit autorităţilor care se ocupă de caz.

Patru bărbaţi, printre care se află şi tatăl fetei, au fost arestaţi între timp, sub acuzaţia de viol, pornografie infantilă şi hărţuire sexuală. Niciunul dintre ei nu are dreptul la cauţiune.Poliţia continuă căutările celorlalţi agresori, iar investigatorii au la dispoziţie o listă cu nume şi fotografii ale suspecţilor. Fetiţa susţine că nu îşi aminteşte chipurile celor care au violat-o.

Din păcate, situaţia de faţă nu este un caz izolat. Ratele violului şi exploatării sexuale a minorilor sunt deosebit de mari în India.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici