Cameron Diaz, inspiraţia formaţiei Maroon 5

Actriţa Cameron Diaz, care a fost văzută de mai multe ori în ipostaze intime cu solistul formaţiei Maroon 5, Adam Levine, este noua sursă de inspiraţie pentru cântecele compuse de muzician, informează site-ul femalefirst.co.uk.

30 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz, inspiraţia formaţiei Maroon 5

Cameron Diaz, inspiraţia formaţiei Maroon 5 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adam Levine este de părere că cele mai bune melodii pe care le-a compus în cariera sa au fost inspirate de iubitele sale, drept pentru care inspiraţia sa din acest moment este actriţa Cameron Diaz, cu care se întâlneşte de mai mult timp.

"Am tendinţa de a fi inspirat şi de a scrie despre relaţiile în care sunt implicat. Eu şi Cameron de cunoaştem de ceva vreme şi ne-am întâlnit de mai multe ori", a declarat Levine, în vârstă de 30 de ani.

Levine a mai compus melodii inspirate de iubitele sale. Albumul "Songs about Jane", care a făcut formaţia Maroon 5 cunoscută în toată lumea, a fost inspirat de fosta iubită a lui Adam Levine.

Recent, Cameron Diaz, care la începutul acestui an s-a despărţit de modelul britanic Paul Sculfor, a declarat că se teme de o relaţie seriosă de durată şi de căsătorie.

"Imi e frică de angajamente serioase.Totul se rezumă la a fi în situaţia potrivită, la momentul potrivit în locul potrivit. Nu vreau să mă căsătoresc. Vreau doar să fiu cea care prinde buchetul miresei, am o colecţie de astfel de buchete", a declarat Cameron Diaz.

Potrivit unor surse apropiate acţriţei americane, Cameron Diaz l-a prezentat luna trecută pe Adam Levine mamei sale.

Cameron Diaz este una dintre actriţele cel mai bine plătite la Hollywood. Ea este cunoscută publicului din producţii precum "Îngerii lui Charlie", "Mary cea cu vino-ncoace", "Shrek", "Vanilla Sky - Deschide ochii".

Formaţia Maroon 5 a fost recompensată cu premiul Grammy şi s-a bucurat de mare succes odată cu lansarea albumului său de debut - "Songs About Jane", în 2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici