Când se va lansa filmul „Jesus Rolls”, despre personajul lui John Turturro din „The Big Lebowski”

Pelicula ”Jesus Rolls”, dedicată personajului jucat de John Turturro în ”The Big Lebowski”, se lansează în luna martie. Jesus Quintana iese din închisoare şi se pregăteşte pentru o nouă aventură, arată New Musical Express.

68 afișări
Imaginea articolului Când se va lansa filmul „Jesus Rolls”, despre personajul lui John Turturro din „The Big Lebowski”

Filmul ”Jesus Rolls”, despre personajul lui John Turturro din ”The Big Lebowski”, lansată în martie

”Jesus Rolls” ajunge în cinematografe pe 20 martie, urmând să fie disponibil pentru streaming trei zile mai târziu.

Pentru noua peliculă, John Turturro reia rolul Jesus Quintana jucat şi în pelicula clasică din 1998. Alături de el se regăsesc pe generic Petey (Bobby Cannavale) şi Marie (Audrey Tautou).

Turturro a povestit despre peliculă că “arată cât de proşti sunt bărbaţii. Cam despre asta e vorba... femeile sunt personajele mai puternice, mai adunate”.

John Turturro a şi regizat filmul şi a povestit că totul a avut loc cu ”binecuvântarea” fraţilor Coen, a căror marcă regizorală a impus şi ”The Big Lebowski”: ”sunt prietenii mei, prieteni buni, m-au sprijinit atunci când am zis că vreau să explorez mai mult acest personaj. Au spus «trebuie să o faci tu, pentru că noi n-o s-o facem»”, a povestit Turturro.

Pelicula ”The Big Lebowski”, cu Jeff Bridges în rolul lui Jeffrey The Dude Lebowski este o peliculă cult semnată de Joel şi Ethan Coen în 1998.

John Michael Turturro este actor american născut la New York într-o familie cu origini italiene. Este cunoscut pentru rolurile din ”Do the Right Thing” (1989), ”Miller's Crossing” (1990), ”Barton Fink” (1991), ”Quiz Show” (1994), ”The Big Lebowski” (1998), ”O Brother, Where Art Thou?” (2000).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici