Cântăreaţa Alicia Keys renunţă la funcţia de director de creaţie al companiei BlackBerry

Cântăreaţa americană Alicia Keys renunţă, de la sfârsiţul lunii ianuarie, la poziţia executivă pe care o deţine la compania de telefonie mobilă BlackBerry, după doar un an de activitate.

206 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Alicia Keys renunţă la funcţia de director de creaţie al companiei BlackBerry

Cântăreaţa Alicia Keys (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alicia Keys a fost desemnată primul director de creaţie global pentru BlackBerry în ianuarie 2013, dar aceasta va renunţa la funcţie pe 30 ianuarie anul acesta, informează contactmusic.com.

"Ne-am bucurat de oportunitatea de a lucra cu o astfel de persoană incredibil de talentată şi pasionată", a declarat un purtător de cuvânt al companiei pentru CTV News.

În perioada în care a lucrat la BlackBerry, Alicia Keys a ajutat la stabilizarea programului şcolar BlackBerry, în încercarea de a inspira femeile să profite de oportunităţile de carieră în tehnologie şi calcul mobil.

Alicia J. Augello-Cook, născută pe 25 ianuarie 1981, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Albumul ei de debut, "Songs In A Minor", lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional. Alicia Keys a vândut peste 35 de milioane de albume şi peste 30 milioane de single-uri şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu - 14 Grammy, 10 Billboard Awards şi cinci American Music Awards. Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Girl on Fire" şi a fost lansat pe 22 noiembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici