Cântăreaţa Linda Perry, fosta solistă a grupului 4 Non Blondes, s-a logodit cu prezentatoarea TV Sara Gilbert

Cântăreaţa şi compozitoarea Linda Perry, fosta solistă a grupului 4 Non Blondes, s-a logodit cu Sara Gilbert, prezentatoarea emisiunii de televiziune "The Talk", a anunţat aceasta din urmă.

531 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Linda Perry, fosta solistă a grupului 4 Non Blondes, s-a logodit cu prezentatoarea TV Sara Gilbert

Linda Perry, Sara Gilbert (Imagine: Hepta)

Sara Gilbert, în vârstă de 38 de ani, care a interpretat rolul adolescentei rebele Darlene Conner în serialul de comedie din anii 1990 "Roseanne", a făcut acest anunţ în timpul ediţiei de luni a emisiunii "The Talk", un talk-show TV cu şi despre femei, pe care ea l-a creat pentru postul CBS.

Sara Gilbert are doi copii dintr-o relaţie anterioară cu producătoarea de televiziune Allison Adler.

Linda Perry, în vârstă de 47 de ani, este fosta solistă a trupei rock 4 Non Blondes, celebră în anii 1990 graţie piesei "What's Up?" de pe albumul "Bigger, Better, Faster, More!" din 1993. După ce a părăsit trupa 4 Non Blondes, Linda Perry a înfiinţat două case de discuri şi a compus şi produs cântece de succes pentru alte cântăreţe celebre. Printre acestea se află Pink, a cărei piesă ajunsă pe primul loc în topul american "Get the Party Started", a fost produsă de Linda Perry. Printre ceilalţi artişti cu care Linda a colaborat se află Christina Aguilera (care a avut un nr. 1 cu hitul "Beautiful" compus de Linda Perry), Gwen Stefani ("What You Waiting For?") şi Grace Slick ("Knock Me Out").

Linda Perry a avut totodată o contribuţie importantă în compunerea şi alcătuirea albumelor lansate de Courtney Love şi Kelly Osbourne şi l-a ajutat pe James Blunt să îşi distribuie discurile în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici