Cântăreţul country Wayne Mills, împuşcat mortal într-un bar american

Cântăreţul country Wayne Mills a fost împuşcat mortal în urma unei altercaţii cu proprietarul unui bar din Nashville, declanşată după ce artistul american a refuzat să respecte interdicţia referitoare la fumatul în acel local.

321 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul country Wayne Mills, împuşcat mortal într-un bar american

Cântăreţul country Wayne Mills, împuşcat mortal într-un bar american (Imagine: www.waynemillsband.com)

Potrivit poliţiei din statul american Tennessee, citată de Sky News, patronul acelui bar, Chris Ferrell, l-a împuşcat mortal pe artistul în vârstă de 44 de ani, la primele ore ale dimineţii, sâmbătă, după o altercaţie declanşată în momentul în care Wayne Mills şi-a aprins o ţigaretă într-o zonă rezervată nefumătorilor, informează site-ul revistei New Musical Express.

Cântăreţul a fost transportat de urgenţă la spital, dar a murit la Vanderbilt University Medical Center. Poliţia a deschis o anchetă şi investighează declaraţia lui Chris Ferrell, care a spus că a deschis focul în legitimă apărare. Pentru moment, nu a fost operată nicio arestare.

Wayne Mills Band cântă de peste 15 ani şi a susţinut numeroase concerte în Statele Unite, în special cu ocazia petrecerilor organizate în circuitul colegiilor americane.

Numeroase vedete country, precum Jamey Johnson, Blake Shelton şi Taylor Hicks, au cântat la începuturile carierelor lor în deschiderea concertelor susţinute de Wayne Mills Band.

Localul în care a avut loc incidentul, "Pit and Barrel", urma să apară într-un reality-show de televiziune, intitulat "Bar Rescue", care prezintă diverse baruri aproape falimentare, transformate spectaculos cu ajutorul unui expert în cluburi de noapte. Episodul trebuia să fie difuzat sâmbătă, 24 noiembrie, însă Spike TV, postul de televiziune care difuează acest program, a decis să suspende difuzarea acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici