Cântăreţul Jorge concurează la "Dansez pentru tine" - FOTO

Cântăreţul Jorge, interpretul lui Romeo din musicalul "Romeo şi Julieta" de la Teatrul Naţional de Operetă, va concura în cel de-al zecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va începe de la jumătatea lunii octombrie, la Pro TV, informează postul de televiziune.

1789 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Jorge concurează la "Dansez pentru tine" - FOTO

Cântăreţul Jorge concurează la "Dansez pentru tine" (Imagine: Pro Tv)

Îndrăgostit de dans din perioada în care activa în trupa Cocktail, Jorge îşi dorea de mult să facă parte din "distribuţia" emisiunii "Dansez pentru tine". "Îmi doream de foarte mult timp să ajung la «Dansez pentru tine» şi recunosc, am cam stat cu ochii pe concurenţi să văd cam la ce se încurcă cel mai tare. Cred că orice artist îşi doreşte să ajungă la acest show şi indiferent de locul pe care-l ocupi în acest concurs, eşti oricum învingător", crede Jorge.

Bucuria de a dansa şi de a fi în competiţia "Dansez pentru tine" este umbrită însă de un sacrificiu pe care artistul este obligat să îl facă. El ştie că repetiţiile pentru acest show sunt lungi şi astfel va avea foarte puţin timp să stea alături de soţia şi de fiica lui care singur îi vor duce dorul.

"Nu îmi este frică de nimic. Abia aştept să încep repetiţiile cu partenera, însă deocamdată sunt emoţionat datorită faptului că îmi va fi foarte dor de soţia şi fetiţa mea, care probabil în perioada ce urmează îmi vor simţi şi ele lipsa", mărturiseşte Jorge.

Chiar dacă nu îşi cunoaşte stilul preferat de dans, Jorge ştie însă care îi sunt atuurile cu care speră să câştige competiţia. "Cred că seriozitatea este punctul meu forte, după care urmează perseverenţa şi spiritul de competiţie. Restul ţine de inspiraţia de moment şi de adaptarea la situaţiile neprevăzute", mai spune artistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici