Carey Mulligan l-a convins pe Colin Firth să susţină un discurs la nunta ei

Actriţa britanică Carey Mulligan l-a convins pe compatriotul ei Colin Firth, cu care s-a împrietenit în 2010, în timpul sezonului premiilor de la Hollywood, să susţină un discurs la nunta ei, care a avut loc sâmbătă, în Marea Britanie.

314 afișări
Imaginea articolului Carey Mulligan l-a convins pe Colin Firth să susţină un discurs la nunta ei

Colin Firth (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa britanică în vârstă de 26 de ani s-a căsătorit cu Marcus Mumford, solistul grupului Mumford & Sons, sâmbătă. Ceremonia a avut loc într-o fermă din localitatea Bridgewater din comitatul Somerset şi a fost oficiată de tatăl mirelui, John, care este vicar, informează contactmusic.com.

Carey Mulligan, care s-a împrietenit cu Colin Firth în 2010, în timpul sezonului premiilor de la Hollywood, l-a rugat şi l-a convins în cele din urmă pe actorul britanic să susţină un discurs la recepţia care a urmat după ceremonia religioasă. În 2010, ambii actori britanici au fost nominalizaţi la premiile Oscar: Colin Firth pentru rolul din "Un om singur/ A Single Man", iar Carey Mulligan pentru rolul din "O lecţie de viaţă/ An Education". Un an mai târziu, Colin Firth a câştigat Oscarul cu evoluţia sa impresionantă din lungmetrajul "Discursul regelui/ The King's Speech".

"Ea a considerat că va fi amuzant dacă celebrul actor va susţine un discurs în faţa invitaţilor prezenţi la nunta ei. Spre deosebire de personajul jucat în «Discursul regelui», Colin Firth s-a comportat ca un adevărat profesionist în timpul discursului. A fost încântător ca întotdeauna şi i-a făcut pe invitaţi să râdă cu poftă", a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Carey Mulligan, care a purtat la această ceremonie o rochie de mireasă de culoarea fildeşului, despre care presa britanică afirmă că a fost creată de casa Versace, a avut opt domnişoare de onoare, care au purtat rochii de culoare turcoaz.

Printre cei 200 de invitaţi s-au numărat şi alte câteva celebrităţi, precum actorii Sienna Miller şi Jake Gyllenhaal - alături de care Carey Mulligan a jucat în filmul "Brothers".

Carey Mulligan, care a avut în trecut o relaţie cu Shia Labeouf, starul din trilogia "Transformers", şi Marcus Mumford se cunosc încă din copilărie. Deşi s-au logodit în iulie 2011, după o relaţie de cinci luni, cele două vedete apar destul de rar împreună în public.

Actriţa britanică Carey Mulligan a devenit celebră graţie rolului din filmul "An Education". După acest rol, ea a mai jucat în continuarea lungmetrajului "Wall Street" - "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule"-, şi în dramele "Never let me go/ Să nu mă părăseşti", o adaptare a unui roman de Kazuo Ishiguro, alături de Keira Knightley, "Cursa/ Drive", cu Ryan Gosling, şi "Ruşine/ Shame", de Steve McQueen, cu actorul Michael Fassbender. Totodată, Carey Mulligan interpretează rolul lui Daisy Buchanan în adaptarea 3D a romanului "Marele Gatsby/ The Great Gatsby", care este în curs de producţie.

Mumford & Sons este o trupă britanică înfiinţată în 2007, al cărei album de debut, intitulat "Sigh No More", lansat la sfârşitul anului 2009, s-a bucurat de mare succes. Grupul britanic a primit două nominalizări la premiile Grammy în acest an şi a fost recompensat cu un BRIT Award în 2011 la categoria "cel mai bun album britanic".

Colin Firth este actor de film, teatru şi televiziune, devenit celebru în 1995 graţie rolului din adaptarea pentru televiziune a romanului "Mândrie şi prejudecată". Colin Firth şi-a câştigat reputaţia unui star internaţional după ce a jucat într-o serie de producţii cinematografice cu mare succes de casă, precum seria "Jurnalul lui Bridget Jones", musicalul "Mamma Mia!", "Fata cu cercel de perlă" şi "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually".

După ce a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, în 2011, pentru rolul din "Discursul regelui", Colin Firth a mai jucat în "Gambit", alături de Cameron Diaz, dar şi în drama "Tinker, Tailor, Soldier, Spy", despre Războiul Rece, alături de actorii Gary Oldman, Tom Hardy şi Benedict Cumberbatch.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici