Carla Bruni a pozat goală, cu o verighetă pe deget

Revista spaniolă pentru bărbaţi DT a avut fler în momentul în care i-a propus Carlei Bruni, la sfârşitul anului 2007, să accepte o şedinţă foto sexy în paginile sale, înainte ca relaţia acesteia cu preşedintele francez Nicolas Sarkozy să fie făcută publică.

3 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni a pozat goală, cu o verighetă pe deget

Carla Bruni a pozat goală, cu o verighetă pe deget

Fotografiile vor fi publicate în ediţia pe februarie a revistei DT, însă una dintre acestea circulă deja pe internet. Astfel, Carla Bruni apare goală, purtând o pereche de cizme din piele şi o verighetă, scrie 20min.ch.

Deşi prezenţa verighetei pe degetul fostului manechin a stârnit multe comentarii, revista spaniolă insistă asupra faptului că şedinţa foto a avut loc înainte de anunţarea relaţiei acesteia cu Sarkozy.

Cântăreaţa italiană Carla Bruni a declarat, într-un interviu publicat, marţi, de cotidianul Libération, că "încă" nu s-a căsătorit cu preşedintele francez Nicolas Sarkozy, punând astfel capăt speculaţiilor în acest sens care circulau de mai multă vreme în presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici