Carla Bruni-Sarkozy vine la Bucureşti

Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, va veni în România în calitate de oaspete special al Festivalului de modă Pasarela, care va avea loc pe 28 şi 29 mai la Bucureşti, informează revista online Modica.info.

119 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni-Sarkozy vine la Bucureşti

Carla Bruni-Sarkozy vine la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei online, fostul top model internaţional va fi oaspete special al Festivalului de modă Pasarela, care va avea loc între 28 şi 29 mai la Bucureşti, are ca scop promovarea creaţiilor designerilor români în Capitală şi la Paris şi urmăreşte să familiarizeze publicul autohton cu industria franceză a modei.

Festivalul Pasarela este organizat de Ambasada Franţei în România şi Institutul Francez din Bucureşti, în colaborare cu Institutul Francez de Modă din Paris.

Prima ediţie a evenimentului a avut loc anul trecut, în mai, însă punctul de atracţie a fost concursul Espoir Mode, destinat designerilor români, care a fost câştigat de Carmen Secăreanu. Concursul va avea loc şi anul acesta, iar câştigătorul îşi va putea prezenta creaţiile la noul sediu al Institutului Francez al Modei, în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, din martie 2010.

Carla Bruni a răspuns pozitiv invitaţiei din partea organizatorilor festivalului, un anunţ oficial în acest sens urmând să fie făcut în decurs de câteva zile.

La ediţia din acest an a festivalului va fi prezentată o colecţie cu ţinute de epocă semnată de Yves Saint Laurent. Este pentru prima dată când o colecţie de acest gen este prezentată într-o ţară din Europa de Vest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici