Carmen Electra, la 40 de ani: "Mă simt mai bine decât la 25 de ani" - FOTO

Carmen Electra, considerată una dintre cele mai sexy vedete ale anilor '90, a devenit cunoscută ca urmare a apariţiei în serialul TV de succes Baywatch, în care a jucat în 1997 şi în 1998, dar şi datorită mai multor apariţii în revista Playboy.

5793 afișări
Imaginea articolului Carmen Electra, la 40 de ani: "Mă simt mai bine decât la 25 de ani" - FOTO

Carmen Electra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La 15 ani de la apariţia în faimosul costum de baie roşu, Carmen Electra demonstrează că are un fizic de invidiat la vârsta de 40 de ani, scrie Daily Mail.

Actriţa a acceptat să pozeze în costumul din Baywatch pentru revista In Touch. "La început am ezitat, dar după ce l-am îmbrăcat, m-am simţit minunat. A fost mai bine decât mă aşteptam", a declarat Carmen Electra.

"Acum mă simt mai bine decât la 25 de ani. Încă respect disciplina pe care am deprins-o atunci când studiam baletul", a mai spus actriţa.

În 2012, Carmen Electra s-a despărţit de iubitul ei, Rob Patterson, fost membru al trupei americane Korn, cu care se logodise în 2008.Ea a mai fost căsătorită cu rockerul Dave Navarro şi cu starul NBA Dennis Rodman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici