Casa actriţei Charlize Theron, ţinta unei spargeri

Casa actriţei sud-africane Charlize Theron, situată în Los Angeles, a fost ţinta unei spargeri săptămâna trecută, au declarat, luni, surse din poliţie.

3 afișări
Imaginea articolului Casa actriţei Charlize Theron, ţinta unei spargeri

Casa actriţei Charlize Theron, ţinta unei spargeri

Spargerea a avut loc în perioada joi - sâmbătă, potrivit purtătorului de cuvânt din partea poliţiei, Sara Faden, care nu a dat detalii despre cartierul în care se găseşte locuinţa actriţei şi nici despre natura obiectelor furate.

Potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com, casa actriţei în vârstă de 32 de ani, fostă dansatoare şi manechin, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Monstru" (2004), se găseşte pe colinele Hollywood-ului, un cartier foarte căutat de persoanele bogate şi celebre.

În iulie, poliţia din Los Angeles a anunţat că este pe urmele unor hoţi care au spart mai multe locuinţe ale unor celebrităţi din metropola californiană şi au furat bunuri în valoare de peste 7 milioane de dolari.

Printre celebrităţile care au suferit un astfel de prejudiciu se numără starurile muzicii country Tim McGraw şi Faith Hill, fosta şefă a studiourilor Paramount, Sherry Lansing, şi regizorul Billy Friedkin, câştigător al unui premiu Oscar (1972) pentru "Filiera franceză".

John Taylor, chitaristul grupului pop Duran Duran, şi Cuttino Mobley, jucătorul de baschet al echipei Los Angeles Clippers, au fost, de asemenea, ţintele unor jafuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici