Câştigătoarea ediţiei a noua a emisiunii "Dansez pentru tine" şi-a împlinit visul

Magdalena Ciorobea, cea care a câştigat, alături de Cătălin Moroşanu, marele premiu de la "Dansez pentru tine" în sezonul al nouălea, şi-a împlinit visul pentru care a concurat la competiţia de la Pro TV şi şi-a cumpărat un apartament, informează un comunicat.

24 afișări
Imaginea articolului Câştigătoarea ediţiei a noua a emisiunii "Dansez pentru tine" şi-a împlinit visul

Câştigătoarea ediţiei a noua a emisiunii "Dansez pentru tine" şi-a împlinit visul (Imagine: dansezpentrutine.protv.ro)

Magda şi-a cumpărat un apartament cu două camere în Râmnicu Vâlcea, unde să-şi poată creşte în siguranţă şi linişte fetiţa. După ce a trăit multe drame şi a locuit o viaţă alături de mama, fratele şi fetiţa sa în case sociale mici din care puteau fi daţi afară oricând, Magda s-a muta cu fiica sa, potrivit comunicatului de la Pro TV.

"Sunt atât de fericită! Nici nu găsesc cuvinte atât de puternice care să vorbească despre fericirea mea de acum. Nu-mi vine să cred că de acum eu şi Ralucuţa mea iubită vom avea căsuţa noastră!", povesteşte Magda.

După participarea la emisiunea "Dansez pentru tine", viaţa Magdei s-a schimbat radical, a plătit toate datoriile la bănci, iar de acum poate dormi liniştită: "Simt că a ieşit soarele şi pe strada noastră".

"Norocul meu în viaţă este Ralucuţa, mi se pare că datorită ei mi se întâmplă toate lucrurile bune", povesteşte Magda. După ce luni de zile a văzut zeci de locuinţe pe care nu le putea cumpăra din diverse motive, Magda a primit un telefon prin care a aflat că se vinde un apartament cu două camere chiar în zona cu cele mai bune şcoli din oraş. "Ea a fost norocoasa. De când am intrat acolo, am simţit că este casa noastră, închideam ochii şi o vedeam pe Ralucuţa şi pe banca din faţa blocului şi în dormitor, făcând temele, şi în bucătărioara cochetă. Proprietarii apartamentului erau foarte amabili şi calzi, asemeni unor bunicuţi buni care imediat s-au ataşat de noi", spune Magda.

"O să le mulţumesc toată viaţa mamei şi fratelui meu care m-au încurajat să particip la preselecţia pentru «Dansez pentru tine». Datorită lor am avut curajul să sper, iar datorită lui Cătălin Moroşanu, Andrei, coregrafa noastră, echipei, dar şi telespectatorilor care ne-au votat, pot acum să spun în faţa tuturor că sunt cea mai fericită mămică din lume!", declară Magda, care îi incurajează să spere pe cei care vor lupta în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va incepe de la jumătatea lunii octombrie, la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici