Cat a plătit Rihanna pentru un tablou cu Marilyn Monroe, realizat din cristale Swarovski - FOTO

Cântăreaţa Rihanna a cumpărat un tablou uriaş cu Marilyn Monroe, realizat din 65.000 de cristale Swarovski, pe care a plătit 100.000 de lire sterline (158.000 de dolari).

660 afișări
Imaginea articolului Cat a plătit Rihanna pentru un tablou cu Marilyn Monroe, realizat din cristale Swarovski - FOTO

Rihanna a plătit 158.000 de dolari pe un tablou cu Marilyn Monroe, realizat din cristale Swarovski (Imagine: www.claire-milner.co.uk)

Rihanna a comandat acest tablou, ce are dimensiunile de 1,5 metri x 1,5 metri, artistei londoneze Claire Milner, informează thesun.co.uk.

Tabloul a fost deja trimis la reşedinţa din Beverly Hills a cântăreţei. Potrivit presei britanice, opera de artă îşi schimbă permanent culoarea şi emite raze de culori diferite în funcţie de luminozitatea din camera în care este expus.

Claire Milner a avut nevoie de patru luni pentru a crea acest tablou, care cântăreşte 82 de kilograme, şi a plasat fiecare cristal, manual, în atelierul ei din Yorkshire.

Artista britanică, care a realizat portrete similare cu David Beckham şi Elvis Presley, a spus: "Am încercat să arăt strălucirea vieţii de vedetă, dar şi tristeţea din ochii lui Marilyn Monroe".

O sursă citată de tabloidul The Sun a spus că Rihanna "se identifică" cu Marilyn Monroe - care a murit la vârsta de 36 de ani din cauza unei supradoze de somnifere pe 5 august 1962 - deoarece a început să resimtă presiunea celebrităţii la fel de mult ca actriţa americană.

Cântăreaţa a cheltuit în lunile trecute o mică avere pe un candelabru în formă de revolver pe care l-a instalat în sufrageria aceleiaşi reşedinţe din Los Angeles.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici