Cât costă păpuşa Elena Udrea?

Blondă, cu părul prins la spate, în coadă - model ponytail - şi cu o şuviţă rebelă ce odihnea un trandafir portocaliu, cu ie şi fotă tradiţională, Elena Udrea, în varianta sa de plastic, se află, de ieri, la Palatul Parlamentului, informează cotidianul Gândul.

89 afișări
Imaginea articolului Cât costă păpuşa Elena Udrea?

Cât costă păpuşa Elena Udrea? (Imagine: Gândul/Octav Ganea)

Timp de 3 zile, miniatura şefei de la Dezvoltare Regională şi Turism se află la unul dintre standurile expozanţilor veniţi la primul târg internaţional de turism organizat de ANAT.

«Mama» păpuşii Elena Udrea este Veronica Eşanu, o creatoare populară din Argeş, care-şi prezintă mândră odrasla tip Barbie. "Uitaţi-vă la ea. Nu-i frumoasă?", se întreabă meştera. "E Elena Udrea. Uite ce seamănă cu ea". Sosia Elenei Udrea e din plastic, suplă şi are ochi albaştri. Şi ie albă brodată şi fotă neagră cu fir de lamé auriu şi, fireşte, brâu. E o păpuşă accesorizată al cărei cost "e mic, simbolic", după cum afirmă creatoarea. 30 de lei.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici