Cătălin Botezatu a scos-o pe Liuba la mall

Cătălin Botezatu şi-a ajutat partenera de dans să se relaxeze timp de câteva ore înaintea duelului de la "Dansez pentru tine", difuzat vineri, la Pro TV, celebrul designer învitând-o pe Liuba la un mall.

162 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu a scos-o pe Liuba la mall

Cătălin Botezatu a scos-o pe Liuba la mall (Imagine: ProTv)

"Liuba şi fetiţa ei nu au fost până acum la un mall şi m-am gandit că le-aş face o mare bucurie să le duc la magazine, să ne jucăm, să petrecem puţin timp împreună în afara sălii de repetiţii, ca să se mai relaxeze şi ele. Am încercat pentru câteva ore să consider că ele sunt familia mea, pentru că până la urmă Liuba face parte deja din viaţa mea. Nu am crezut că voi fi în stare să vibrez la problemele unui om pe care nu-l cunosc, însă în această emisiune mi-am dat frâu liber emoţiilor, am plâns, mi-am arătat slăbiciunile, însă aşa am simţit să fac, nu îmi este ruşine", povesteşte designerul, care îndeamnă telespectatorii să o ajute pe Liuba să ofere familiei sale o viaţă decentă trimiţând sms la 1276, cu textul "Catalin".

După relaxare, Cătălin şi Liuba s-au întors în sala de antrenamente, unde şi-au luat de la capăt coregrafiile, prizele şi toate problemele care apar de obicei la repetiţiile îndelungate de dans.

Cătălin Botezatu şi Liuba

"Ieri, am stat pe perfuzii jumătate de zi, mi-a fost rău, pentru că nu pot să dorm de la emoţii, de la oboseala, de la stres. Ca să nu pierd prea mult timp, am repetat coregrafiile cu branula la mână. Oricum, sunt bandajat la picioare, la mâini, nu mai contează ce mă doare, dorinţa de a ajunge cât mai departe este mai puternică decât orice durere", mărturiseşte Cătălin Botezatu, care susţine că această săptămână este cea mai grea de până acum, pentru că are de învăţat nici mai mult, nici mai puţin decât patru dansuri. Botezatu a slăbit 11 kg de când a început cantonamentul "Dansez pentru tine".

BotezatuBotezatu şi Liuba

Cătălin şi Liuba dansează pentru ca aceasta să poată spera într-o viaţă mai bună. Casa i-a ars din temelii, mătuşa ei a murit în incendiu, fratele ei bolnav de schizofrenie are nevoie lunar de un tratament costisitor, mama ei este pensionară cu un venit minim din care abia îşi poate duce zilele, iar fiica ei este la începutul vieţii şi are nevoie de o educaţie bună, chiar dacă tatăl nu-i mai este alături. Pe lângă toate acestea, Liuba, singura care întreţine familia, trebuie să se îngrijească de toate cheltuielile casei, precum şi de mâncarea tuturor de zi cu zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici