Cătălin Botezatu: Când am lucrat ca model, n-am scăpat nimic

Designerul Cătălin Botezatu a vorbit, miercuri, la "Alarma " de la ProFM, despre viaţa sa amoroasă din perioada în care a fost model.

125 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu: Când am lucrat ca model, n-am scăpat nimic

Cătălin Botezatu: Când am lucrat ca model, n-am scăpat nimic (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"în perioada 18-30 de ani, când am lucrat ca model, n-a scăpat nimic", a adeclarat Cătălin Botezatu pentru ProFM.

Chiar dacă nu şi-a numărat niciodată cuceririle, Cătălin Botezatu spune că depăşesc cu mult 30: "Contează calitatea, nu doar cantitatea. Mă pot lăuda faţă de alţii că am avut cele mai frumoase femei din România. Chit că erau singure, chit că erau ale altcuiva sau erau chiar căsătorite ", a mai spus Botezatu.

Citeşte mai multe despre viaţa amoroasă a lui Cătălin Botezatu pe www.profm.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici