Cătălin Botezatu: Cu Bianca nu e uşor de trăit, e o femeie pretenţioasă

Cătălin Botezatu a vorbit, într-un interviu acordat PRO TV Magazin, despre relaţia lui cu Bianca Drăguşanu, precizând că aceasta este "o femeie pretenţioasă", alături de care "nu e uşor de trăit".

2940 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu: Cu Bianca nu e uşor de trăit, e o femeie pretenţioasă

Cătălin Botezatu: Cu Bianca nu e uşor de trăit, e o femeie pretenţioasă (Imagine: ProTV Magazin)

Cătălin Botezatu face din nou echipă cu Bianca Drăguşanu, de această dată nu în viaţa privată, ci în emisiunea care va începe în curând la Antena 1, "Burlăciţa". Astfel, PRO TV Magazin a stat de vorba cu cei doi despre relaţia lor, căsătorie şi despre cuplul Bianca-Cristea.

În interviul publicat în noul număr PRO TV Magazin, Cătălin Botezatu a fost întrebat dacă îl consideră pe Adrian Cristea bărbatul potrivit pentru Bianca. Răspunsul designeruluia fost categoric: "Tot ce pot să spun e că bărbatul pentru Bianca trebuie să fie puternic, să îi ofere protecţie, să îi fie şi mamă şi tată şi frate şi amant, să îi acorde atenţie, ea fiind foarte răsfăţată, un bărbat permisiv, tolerant, cu nervii relaxaţi, cu maturitate, ceea ce la un puşti e greu. Cristea a fost un băiat docil, care i-a suportat toate fiţele şi nebuniile fireşti pentru o femeie ca Bianca, e bărbatul pe care şi l-a dorit când eu nu am putut să îi ofer ceea ce a vrut ea: să fiu lângă ea în momentele ei de tristeţe. Ei bine, Cristea a făcut lucrul asta. E de admirat că a suportat-o atâta timp, în sensul bun al cuvântului. Cu Bianca nu e uşor de trăit, e o femeie pretenţioasă".

Întrebată acelaşi lucru, Bianca s-a rezumat la un singur comentariu: "Ne-am despărţit de mai mult timp. Ce a fost a fost...".

Bianca Drăguşanu recunoaşte însă în interviul din PRO TV Magazin că a fost cerută în căsătorie de 10 ori şi că speră ca emisiunea "Burlăciţa" să reprezinte un prim pas pe care îl face spre sufletul pereche. "Cam o dată pe an mi se întâmplă treaba asta, începând de pe la 18 ani. Cred că am trecut de 10 cereri în căsătorie, deşi nu mi-am dorit asta niciodată", a spus ea.

Întrebată dacă şi-a imaginat cum va fi nunta ei, Bianca a precizat: "Nu îmi place să fac planuri, sunt o fire spontană şi nu îmi place să-mi plănuiesc viaţa şi cu atât mai puţin să vorbesc despre planurile sau aşteptările mele".

Când vine vorba despre relaţia ei cu Cătălin Botezatu, vedeta spune: "Ne înţelegem bine dincolo de toate răutăţile care s-au mai scris. Vom participa amândoi la acest supershow. Atât eu, cât şi Cătălin suntem doi oameni maturi şi dincolo de orice avem o prietenie frumoasă". Totodată, Bianca mai spune că a învăţat foarte multe de la Cătălin Botezatu, că îl admiră şi îl respectă.

Pe de altă parte, întrebat până când se vede burlac, Cătălin Botezatu a afirmat: Niciodată nu am crezut în instituţia căsătoriei, am avut exemple în care mariajele s-au destrămat urât, care m-au făcut să cred că e doar o chestiune de acte, jurăminte pur scrise şi nu neapărat profunde".

În ceea ce priveşte relaţia lui cu Bianca, mai ales acum că sunt colegi de platou, Cătălin Botezatu a precizat: "Situaţia e aşa cum ai spus, suntem doar colegi. Eventual, o să încerc să îi învăţ pe băieţi toate tertipurile ca să nu cadă pradă în plasa ei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici