Cătălin Botezatu, îndrăgostit de femeile minione şi cu forme pline

Cătălin Botezatu, invitat de realizatorii show-ului "Urechile sus !" de la InfoPro, Ernest Fazekaş şi Mihai Livadaru, să comenteze prestaţia participantelor la concursul de frumuseţe pentru grăsuţe organizat pe site-ul radioului, a spus că preferă femeile minione şi cu forme pline.

1189 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu, îndrăgostit de femeile minione şi cu forme pline

Cătălin Botezatu, îndrăgostit de femeile minione şi cu forme pline (Imagine: Mediafax Foto)

"Plinuţele sunt la fel de sexy. Nu există femei urâte, doar bărbaţi orbi. Eu unul recunosc: îmi plac femeile nu atât de înalte, ci minione şi cu forme!", a spus Cătălin Botezatu, joi, la emisiunea "Urechile sus !".

"Manechinele anorexice... nu se mai poartă. Creatorii care cer manechinelor să fie atât de slabe sunt nebuni! Să ne întoarcem puţin în timp, să ne gândim că frumuseţea adevărată, rubensiană, era acea frumuseţe cu forme. Nu cred că există bărbat pe lumea asta căruia să nu-i placă o femeie cu forme", a completat Cătălin Botezatu, în direct la InfoPro.

Afirmaţiile creatorului sunt susţinute şi de creaţia sa vestimentară, care se adresează femeilor cu forme, chiar dacă este prezentată de manechine cu trup atletic.

Cătălin s-a alăturat echipei InfoPro, care a lansat săptămâna trecută concursul "La InfoPro, eşti plinuţă, eşti drăguţă!".

Campania se adresează tuturor fetelor care vor să demonstreze că nu numai măsurile ideale 90-60-90 sunt frumoase şi graţioase. Pentru a susţine acest lucru, ele trebuie doar să-şi posteze o poză recentă pe www.infopro.ro.

Vizitatorii site-ului votează fotografiile şi cea mai simpatică participantă la concurs primeşte ca premiu un weekend de vis la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Bucureşti.

Cătălin Botezatu a promis că va folosi baza de imagini a concursului pentru a se inspira pentru viitoarele sale creaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici