Cătălin Botezatu îşi accesorizează colecţia cu bijuteriile Madonnei

Cătălin Botezatu va aduce duminică seara, pentru prima dată în România, dar şi în Europa, bijuteriile Kabbalah, realizate de Thea Haimovitz, pe care le poartă şi Madonna.

249 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu îşi accesorizează colecţia cu bijuteriile Madonnei

Cătălin Botezatu îşi accesorizează colecţia cu bijuteriile Madonnei

Accesoriile, inscripţionate cu mesaje şi care generează energie pozitivă, vor fi purtate de manechinele ce vor defila pentru cea de-a doua colecţie Cătălin Botezatu, prezentată în cadrul Bucharest
Fashion Week.

Bijuteriile Kabbalah sunt realizate de Thea Haimovitz, cea care l-a iniţiat pe Cătălin Botezatu în tainele Kabbalah, designerul adoptând recent această filosofie regilioasă, la care au aderat şi Madonna, Britney Spears, Mick Jagger, Demi Moore, Aston Kutcher, Charlize Theron.

Bijuteriile Kabbalah au proprietatea de a transforma energiile negative în energii pozitive. Cătălin Botezatu a primit de la Thea un lanţ cu pandantiv cu asemenea proprietăţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici