Cătălin Botezatu îşi va prezenta cea mai nouă colecţie la New York Couture Fashion Week

Designerul Cătălin Botezatu îşi va prezenta cea mai nouă colecţie, "Domina", luni, la New York Couture Fashion Week. Botezatu a fost invitat la acest eveniment pentru a opta oară.

264 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu îşi va prezenta cea mai nouă colecţie la New York Couture Fashion Week

Cătălin Botezatu (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Cătălin Botezatu a plecat vineri dimineaţa spre New York. Designerul român a fost invitat, pentru a opta oară, la festivalul de modă New York Couture Fashion Week.

Botezatu va prezenta luni, în seara de gală a evenimentului, cea mai nouă colecţie a sa, "Domina", în faţa a peste 3.000 de persoane. În impozanta sală Grand Ballroom a Hotelului Waldorf Astoria vor fi prezenţi stilişti, critici de modă, jurnalişti din peste 25 de ţări, oameni de afaceri şi vedete.

Colecţia "Domina" cuprinde numai rochii de seară, realizate din materiale preţioase, completate de dantelă franţuzească, blănuri şi pene.

Potrivit comunicatului, la ediţiile anterioare ale New York Couture Fashion Week, designerul român a fost o reală atracţie pentru mass-media, graţie creaţiilor sale şi a modelelor machiate şi coafate într-un stil extravagant de echipa formată din Mirela Vescan şi Laurent Tourette.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici