Cătălin Botezatu va concura în noul sezon al "Dansez pentru tine"

Designerul Cătălin Botezatu este una dintre vedetele care vor concura în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va începe pe 19 martie, la Pro TV.

111 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu va concura în noul sezon al "Dansez pentru tine"

Cătălin Botezatu va concura în noul sezon al "Dansez pentru tine" (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"E o provocare, iar mie îmi plac provocările", spune cu fermitate designerul, care consideră că cel mai important în această competiţie este visul şi persoana pentru care va lupta în paşi de dans.

Chiar dacă se consideră un învingător prin excelenţă şi îşi doreşte să împlinească visul unei persoane nefericite, Cătălin Botezatu consideră că nu are chiar toate atuurile necesare pentru a câştiga primul loc în competiţia visurilor de la Pro TV.

"Aş vrea să câştig doar pentru a împlini visul pentru care intru în concurs, dar nu am atuurile necesare. Eu sunt un învingător prin excelenţă, sunt ca un cal care aleargă nu pentru a câştiga, ci pentru a-şi menţine forma, însă acesta nu e domeniul meu. Dacă ar fi vorba despre fashion, aş spune că voi câştiga, însă dansul nu e un domeniu în care să excelez. Dacă voi câştiga, voi câştiga pentru cazul social care mi se va da. Eu sunt de părere că «Dansez pentru tine» nu e o competiţie între vedete, ci o competiţie pentru a ajuta pe cineva", mărturiseşte creatorul de modă.

Chiar dacă nu este un expert, lui Cătălin Botezatu îi place să danseze.

"Îmi place să dansez în cluburi, dar am fost impresionat şi de tango, atunci când am vizitat capitala Argentinei. De dansat, dansez din liceu, dar, având în vedere că pe vremea în care eu eram la liceu, era la modă muzica rock, eu dansam mult rock, mai ales rock acrobatic. Apoi, mi-am testat abilităţile de dansator şi pe când eram model, la o prezentare a Zinei Dumitrescu, când am dansat tot rock acrobatic, alături de toate fetele-modele de pe scenă, manechinele celebre de pe atunci, Romaniţa, Janine, Malek. A trebuit să dansez cu fiecare în parte câte o figură şi nu a fost uşor. Oricum, acum nu mai mizez pe aceleaşi atuuri, am mai îmbătrânit", spune, în glumă, designerul, care pe 19 martie intră la Pro TV în competiţia visurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici