Cătălin Botezatu va participa, duminică, la "Divertis - Serviciul Român de Comedie", de la Pro Tv

Cătălin Botezatu va participa, duminică, de la ora 21.30, la emisiunea "Divertis - Serviciul Român de Comedie", difuzată la Pro Tv, informează televiziunea.

60 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu va participa, duminică, la "Divertis - Serviciul Român de Comedie", de la Pro Tv

Cătălin Botezatu va participa, duminică, la "Divertis - Serviciul Român de Comedie", de la Pro Tv (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Pe 20 decembrie, Divertis se pregăteşte de sărbători: pentru că ziua de Crăciun este aproape, cele două ore de umor conduse de maeştrii comediei de la Pro Tv se "decorează" în ton cu această sărbătoare.

Astfel, de la ora 20.30, "Divertis - Land of Jokes" îşi va întâmpina telespectatorii cu pregătiri de sărbătoare: tradiţiile de iarnă la români sunt în toi, iar ajutoarele lui Moş Crăciun nu vor întârzia să apară.

În plus, ediţia de duminică seară îi invită pe toţi cei care au chef de hohote de râs la târgul de Ignat, de unde nu vor lipsi tăietorii de porci, dar şi producătorii de ţuică şi murături. Tot aici îşi va face apariţia şi Mircea Geoană (Bogdan Cotleţ), care vrea să lanseze o carte. Despre ce este vorba, telespectatorii Pro Tv vor afla duminică seara, în "Divertis - Land of Jokes". Tot atunci vor putea urmări un reportaj din Laponia, unde Moş Crăciun (Florin Constantin) se pregăteşte, alături de a sa Crăciuniţă (Simona Stoicescu), renul Rudolf (Ciprian Fanaca) şi Spiriduşul (Silviu Petcu), să colinde lumea cu sania sa.

În plus, de la 21.30, la "Divertis - Serviciul Român de Comedie", Cătălin Botezatu, invitatul lui Toni Grecu, le va sfătui pe doamne şi domnişoare ce trebuie să poarte la mesele festive din această perioadă. Totul va culmina cu o prezentare de modă chiar în Casa PROporului, de la care nu vor lipsi agentele comediei Jojo, Aniela Petreanu, Andreea Doinea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici