Cătălin Moroşanu: La Moroşanu la nuntă nu se fură mireasa! Punct!

Luptătorul ieşean de K1 Cătălin Moroşanu, care sâmbătă face petrecerea de nuntă, a declarat pentru MEDIAFAX că la el nu se va fura mireasa deoarece i se pare un obicei prost.

1773 afișări
Imaginea articolului Cătălin Moroşanu: La Moroşanu la nuntă nu se fură mireasa! Punct!

Cătălin Moroşanu: La Moroşanu la nuntă nu se fură mireasa! Punct! (Imagine: Preda Ioan/Mediafax Foto)

"Noi am făcut în iunie cununia civilă, dar atunci nu am avut timp să facem şi peterecerea de nuntă deoarece eu eram în campanie electorală, plus că urma să am şi un meci. Va fi o petrecere frumoasă, alături de prieteni. Toţi cei care vin ştiu că la Moroşanu la nuntă, nu se fură mireasa! Punct! Mi se pare un obicei prost, care nu prea mai are legătură cu prezentul. Nici mie şi nici soţiei mele nu ne palce acest obicei de pe timpul bunicilor", a spus Cătălin Moroșanu.

Sportivul ieşean a mai precizat că de organizarea nunţii s-a ocupat soţia sa: "De meniu, de formaţie şi de tot ceea ce implică petrecerea de nuntă s-a ocupat soţia mea, Georgiana. La petrecere vor veni aproximativ 250 de invitaţi. Printre aceştia se află promotorul Galelor «Local Kombat», Eduard Irimia, antrenorul meu Mihai Constantin, colegul meu Sebastian Ciobanu, sponsorii de la Cotnari, politicieni din Iaşi. I-am invitat şi pe prietenii mei de la «Dansez pentru tine», dar aceştia nu vor putea ajunge fiind prinşi cu noul sezon".

Cătălin şi Georgiana s-au cunsocut în urmă cu zece ani şi au o fetiţă în vârstă de doi ani, Natalis Teodora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici