CD Pink Floyd returnat cu 35 de ani întârziere la o bibliotecă din Maryland

Un client misterios a returnat bibliotecii un CD cu albumul "Wish You Were Here" din 1975 al trupei Pink Floyd, împrumutat în 1989. CD-ul este în stare bună, fără zgârieturi şi doar cu semne normale de uzură. Cu toate acestea, vizitatorii bibliotecii nu-l vor găsi pe rafturi.

255 afișări
Imaginea articolului CD Pink Floyd returnat cu 35 de ani întârziere la o bibliotecă din Maryland

Sursa foto: Facebook

Angajaţii bibliotecii nu ştiau că CD-ul lipseşte, deoarece sistemul de urmărire a materialelor împrumutate nu a funcţionat corect, potrivit Washington Post.

Vizitatorii bibliotecii nu vor găsi CD-ul pe rafturi, deoarece biblioteca nu mai stochează CD-uri din 2018.

O astfel de restituire târzie s-a mai întâmplat doar o singură dată în cei şapte ani de când Alonso lucrează la biblioteca Laurel. Un client a returnat o casetă cu o etichetă îngălbenită şi decolorată a albumului "Hello, I Must Be Going" din 1982 al lui Phil Collins în septembrie 2021, a spus Alonso.

Periodic, biblioteca primeşte materiale cu întârziere de cinci sau zece ani, deoarece oamenii se mută şi uită să returneze cărţile sau CD-urile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici