Ce a făcut Elton John după ce a fost drogat cu cocaină? A cântat o noapte întreagă la pian

Cântăreţul britanic Elton John a declarat că prietenii săi l-au păcălit într-o seară, presărându-i cocaină în mâncare pentru a-l face să cânte fără întrerupere o noapte întreagă la pian, informează femalefirst.co.uk.

76 afișări
Imaginea articolului Ce a făcut Elton John după ce a fost drogat cu cocaină? A cântat o noapte întreagă la pian

Elton John a cântat o noapte întreagă la pian, după ce prietenii i-au pus cocaină în mâncare (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Această declaraţie a artistului britanic a fost inclusă într-un nou film documentar, care prezintă povestea ascensiunii lui Elton John şi felul în care acesta a devenit un superstar în America.

Elton John, în vârstă de 63 de ani, a declarat: "Am plecat de acolo a doua zi, la 7.30 dimineaţa, spunându-mi: «Nu am stat niciodată treaz până la 7.30, însă mă simt chiar foarte bine!» Abia după câţiva ani am aflat că mi-au pus cocaină în mâncare".

Rockerul Danny Hutton, solistul trupei americane Three Dog Night, a declarat că el s-a aflat în spatele acestui "complot", spunând: "Este posibil să fi uitat să-i spun (lui Elton John, n.r.) acel mic detaliu. Însă cu siguranţă el nu a avut de suferit. A avut chiar mult succes".

Documentarul "Madman Across The Water: The Making Of Elton" prezintă ascensiunea lui Elton John, de la statutul unui cântăreţ britanic necunoscut, care ajunge pe culmile gloriei la sfârşitul anilor '60 şi începutul anilor '70.

Referindu-se la felul în care a ajuns să se împrietenească cu unele dintre starurile epocii - precum Bob Dylan şi Brian Wilson, liderul grupului The Beach Boys -, Elton John a mărturisit: "În doar două luni i-am cunoscut pe unii dintre cei mai mari muzicieni ai acelor timpuri. Era o perioadă plină de bucurie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici