Ce au cerut membrii trupei Roxette organizatorilor concertului de la Cluj

Membrii trupei Roxette au solicitat organizatorilor concertului de joi, de la Cluj-Napoca, să le pregătească preparate culinare cu specific ardelenesc, dar şi bere, vin roşu, salate, fructe şi ghimbir feliat.

747 afișări
Imaginea articolului Ce au cerut membrii trupei Roxette organizatorilor concertului de la Cluj

Cluj: Meniu ardelenesc pentru trupa Roxette (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform unui comunicat de presă transmis, luni, de organizatorii concertului Roxette de la Cluj-Napoca, echipa de producţie pregăteşte ultimele detalii înaintea evenimentului de pe Cluj Arena.

"Obişnuită deja cu ospitalitatea românească, Roxette declară că abia aşteaptă să revină în România, să descopere Clujul şi bucătăria ardelenească", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, Roxette va ajunge peste câteva zile în România, iar cei doi componenţi ai trupei, Marie şi Per, sunt entuziasmaţi în ceea ce priveşte noua lor vizită, declarându-se încântaţi să cunoască publicul din Ardeal.

"De altfel, Clujul pare să-i fi impresionat deja pe cei doi membri ai trupei care au declarat că şi-ar dori să poată explora oraşul, dacă programul le va permite acest lucru. În mod cert însă vor încerca bucătăria locală, rugându-i pe organizatori să le pregătească o serie de sugestii culinare cu specific ardelenesc. Pe lângă acestea, trupa a mai solicitat bere şi vin roşu autohton, multe salate şi diferite tipuri de lapte şi iaurt. Din culise însă nu va trebui să lipsească nici ghimbirul feliat, fructele proaspete sau brânzeturile", se arată în comunicat.

Pe de altă parte, trupa îşi doreşte ca întreaga zonă de backstage şi, în special, cabinele celor doi solişti să fie decorate cu flori de sezon şi multe lumânări parfumate.

"Şi pentru că tot mai mulţi artişti au dezvoltat de-a lungul anilor un spirit eco, nici Roxette nu face excepţie, astfel că în zona de culise vor fi amplasate mai multe recipiente pentru colectare selectivă, fiind utilizate cu precădere produse reciclabile", se mai arată în comunicat.

Concertul va avea loc joi, pe Cluj Arena, în deschiderea show-ului urmând a concerta Les Elephants Bizzares şi Grimus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici