Ce cadou de nuntă îi face Lady Gaga fotomodelului Kate Moss

Cântăreaţa Lady Gaga a anunţat că nu va putea să fie prezentă la apropiata nuntă a lui Kate Moss, însă i-a trimis celebrului fotomodel drept cadou de nuntă un acordeon.

215 afișări
Imaginea articolului Ce cadou de nuntă îi face Lady Gaga fotomodelului Kate Moss

Ce cadou de nuntă îi face Lady Gaga fotomodelului Kate Moss (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit femalefirst.co.uk, cântăreaţa americană şi modelul britanic - care se va căsători cu Jamie Hince, solistul trupei The Kills, pe 1 iulie - s-au cunoscut în luna mai, după un concert pe care Lady Gaga l-a susţinut la Annabel's Club din Londra, şi au descoperit cu acea ocazie că amândouă adoră acest instrument muzical.

"Kate a fost emoţionată de cadoul primit de la Lady Gaga. Şi-ar fi dorit ca ea să fie prezentă la nuntă, dar cântăreaţa nu poate să participe, din cauza programului ei aglomerat. Însă Lady Gaga speră să îi facă o vizită lui Kate, la reşedinţa ei din Cotswolds, în a doua jumătate a acestui an", a declarat o sursă pentru publicaţia Daily Star.

Lady Gaga susţine un turneu de cinci zile, în perioada 1-5 iulie, în Taiwan, iar autorităţile locale s-au declarat atât de încântate de apropiata vizită a artistei americane, încât au decis ca ziua de 3 iulie să se numească "Lady Gaga Day" şi îi vor oferi cântăreţei cheile oraşului în cadrul unei ceremonii speciale. În cadrul acestui eveniment, Lady Gaga va interpreta câteva piese de pe cel mai recent album ai ei, intitulat "Born This Way".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici