Ce cadouri şi urări a primit Traian Băsescu de la parlamentarii PDL, UNPR şi ai minorităţilor naţionale

Deputaţii PDL i-au dăruit preşedintelui Traian Băsescu, joi, la întâlnirea de la Vila Lac 1, un tablou reprezentând Portul Anvers, cu ocazia zilei de naştere a şefului statului, care, în perioada 1987-1989, a fost şef al Agenţiei Navrom din Anvers.

1414 afișări
Imaginea articolului Ce cadouri şi urări a primit Traian Băsescu de la parlamentarii PDL, UNPR şi ai minorităţilor naţionale

Ce cadouri şi urări a primit Traian Băsescu de la parlamentarii PDL, UNPR şi ai minorităţilor naţionale (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Întâlnirea preşedintelui Traian Băsescu cu parlamentarii PDL, UNPR şi ai minorităţilor naţionale a durat peste o oră şi jumătate, iar la aceasta a participat şi premierul Emil Boc.

Conform unora dintre parlamentarii prezenţi, de la UDMR nu a fost niciun reprezentant.

Grupul deputaţilor PDL i-a oferit preşedintelui Traian Băsescu un tablou reprezentând Portul Anvers.

Deputatul PDL Stelică Iacob Strugaru a declarat, la ieşirea de la Vila Lac 1, că "a fost foarte frumos" şi că parlamentarii au ciocnit un pahar cu preşedintele.

"Ne-a spus numai de bine. Noi i-am urat «La mulţi ani» şi toate cele bune, iar cadourile - bugetul pe anul acesta", a spus Strugaru.

El a adăugat că deputaţii i-au oferit şefului statului un cadou, iar senatorii alt cadou. Strugaru a precizat că deputaţii i-au oferit preşedintelui "un tablou marinăresc", reprezentând Portul Anvers.

Deputatul a precizat că nu s-au discutat probleme politice.

La rândul său, deputatul Adrian Miroslav Merka (minorităţi) a declarat că îl vede pe Traian Băsescu "foarte tânăr" la vârsta de 60 de ani.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că, la întâlnirea cu preşedintele Băsescu, parlamentarii au discutat despre problemele pe plan internaţional şi a apreciat că ar fi benefic pentru partid ca şeful statului să aibă lunar o zi de naştere.

"Au fost urări, s-au discutat probleme în viitor ale României, pe plan internaţional şi cu preşedintele Traian Băsescu, dar şi între europarlamentari, deputaţi şi senatori. Cred că ar trebui ca preşedintele Băsescu să aibă lunar o zi de naştere, ar fi benefic pentru partid, pentru că există un moment de comunicare astfel", a spus Prigoană.

Silviu Prigoană a mai spus că în toate partidele există o problemă de comunicare.

La rândul său, liderul deputaţilor minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a fost prezent la întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu de la Vila Lac 1 pentru a-i ura "La mulţi ani!" şi a precizat că grupul minorităţilor nu i-a cumpărat un cadou şefului statului.

"Preşedintele a stat în zona de intrare şi cei care veneau îi spuneau «La mulţi ani!», apoi toată lumea se împrăştia în sală. Nu a fost nimic special, a fost ca la orice chestie de genul ăsta. Noi, de la grupul minorităţilor, nu i-am luat nimic", a menţionat Pambuccian.

El a apreciat că la Vila Lac 1 au fost prezenţi pentru a-l sărbători pe Traian Băsescu aproximativ 150-200 de deputaţi şi senatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici