Ce pot face doi copii cu o FAŢĂ DE MASĂ? Filmarea care stârneşte controverse - VIDEO

O scamatorie făcută de doi copii a decurs cu totul neaşteptat, iar videoclipul rezultat a devenit o senzaţie pe internet.

3545 afișări
Imaginea articolului Ce pot face doi copii cu o FAŢĂ DE MASĂ? Filmarea care stârneşte controverse - VIDEO

Ce pot face doi copii cu o FAŢĂ DE MASĂ? Filmarea care stârneşte controverse

Copiii Michel şi Sven au încercat să facă o scamatorie, pe care au filmat-o.

Cei doi au pus pe masă mai multe farfurii, ceşti şi căni, apoi au încercat să tragă faţa de masă fără a sparge vesela. Experimentul eşuează însă, după ce băiatul mai mic este lovit şi împins în dulapul din spate, care cade peste el.

Videoclipul postat în 2011 are numeroase vizualizări pe Youtube, dar şi multe comentarii care afirmă că acesta este fals.

"Sigur că este fals, se vede cum cel mic aşteaptă să fie lovit", "Nici măcar nu a fost lovit suficient de tare ca să cadă. Se vede că s-a dus spre dulap intenţionat" sunt câteva dintre afirmaţiile celor care au văzut înregistrarea.Unii comentatori afirmă că înregistrarea a fost oprită, iar băiatul a fost înlocuit cu o păpuşă, pentru ca acesta să nu fie rănit.

Întâmplarea a fost postată în mai multe videoclipuri trunchiate care arată doar momentul dezastrului, însă o înregistrare mai lungă arate mai multe încercări nereuşite de realizare a trucului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici