Cel mai cunoscut prezentator meteo de la televiziunea germană, acuzat de viol

Cel mai cunoscut prezentator al rubricii meteo de la televiziunea germană este cercetat pentru violarea şi vătămarea corporală gravă a iubitei sale, a anunţat miercuri Parchetul din Mannheim (vestul Germaniei).

25 afișări
Imaginea articolului Cel mai cunoscut prezentator meteo de la televiziunea germană, acuzat de viol

Cel mai celebru prezentator meteo de la televiziunea germană, acuzat de viol (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit acuzării, Jörg Kachelmann, un elveţian în vârstă de 51 de ani, şi-a violat partenera de viaţă, în vârstă de 36 de ani, şi a ameninţat-o cu moartea, în timpul şi după agresare, pentru că aceasta voia să-l părăsească.

El şi-a rănit victima, apăsând pe gâtul acesteia lama de opt centimetri a unui cuţit, în timpul violului, care a avut loc în februarie, în apartamentul femeii, situat în Schwetzingen (sud-vestul Germaniei).

Dacă va fi găsit vinovat, prezentatorul riscă cel puţin cinci ani de închisoare.

Kachelmann a fost arestat la mijlocul lunii martie, pe aeroportul din Frankfurt, la întoarcerea sa de la Jocurile Olimpice din Canada, şi a fost plasat în detenţie provizorie.

El susţine că este nevinovat şi că acuzaţiile care i se aduc "nu au nicio bază reală".

Telespectatorii şi presa germană au fost şocaţi la anunţul arestării sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici