Cel mai mare festival de anul nou din Europa s-a ţinut online. Peste 100 de drone au fost angrenate în coregrafia care a durat trei zile

  • Cel mai mare festival de an nou din Europa s-a ţinut online
  • 150 de drone au survolat deasupra mai multor regiuni din Scoţia
  • Coregrafia s-a realizat în 3 acte
468 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare festival de anul nou din Europa s-a ţinut online. Peste 100 de drone au fost angrenate în coregrafia care a durat trei zile

Sursa foto: profimedia

Cea mai mare petrecere de an nou din Europa, Hogmanay, ţinută la Edingburgh a avut loc online. Din spatele micilor ecrane, spectatorii au putut să vadă cele 150 de drone care au survolat atât cerul din capitala Scoţiei cât şi alte regiuni, cu viteze de până la 25 de mph.

Coregrafia a fost făcută de artistul Gary Wilson care s-a aliat cu laureatul poet Jackie Kay. Spectacolul compus din 3 părţi a fost bazat pe noul poem al scriitoarei iar horganizatorii spun că a fost cel mai mare spectacol cu drone din Marea Britanie.

În timpul evenimentului, naraţiunea a fost făcută prin intermediul unui număr mare de actori printre care se numără şi David Tennant, Siobhan Redmond sau Lorne MacFadyen.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici