Cel mai mic origami din lume!

Cu toţii ştim că origami este arta creării figurilor din hârtie împăturită în cele mai diverse forme. Dacă origami a apărut ca una dintre artele frumoase de origine pur japoneză, iată că artiştii chinezi au dus această artă la extrem, reuşind să creeze cea mai mică figurină origami din lume, informează descoperă.ro.

375 afișări
Imaginea articolului Cel mai mic origami din lume!

Cel mai mic origami din lume! (Imagine: Descoperă)

Mui-Ling The este o artista din China specializata in origami, cu specificatia ca Mui-Ling a reusit sa creeze o capodopera in miniatura, prin care a uluit intregul mapamond.

Citeşte mai multe despre cel mai mic origami din lume pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici