Cel mai vârstnic urs marsupial în captivitate trăieşte în Japonia VIDEO

Un urs marsupial salvat de la o soartă cruntă are o longevitate de invidiat.

316 afișări
Imaginea articolului Cel mai vârstnic urs marsupial în captivitate trăieşte în Japonia VIDEO

Captură video Instagram/Guinness World Records

Mamiferul micuţ are 32 de ani şi 86 de zile, echivalentul a 100 de ani umani.
 
Speranţa medie de viaţă pentru urşii marsupiali în sălbăticie este de circa 5 ani, aşadar Wain este un norocos, sau poate îi prieşte viaţa în Japonia.
 
Wain locuieşte la Zoo Satsukiyama din Japonia şi a fost salvat din marsupiul mamei sale după ce a fost lovită de o maşină, în 1989.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guinness World Records (@guinnessworldrecords)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici