Cele mai ciudate lucruri uitate în avion

Care este ultimul lucru pe care l-ai uitat în avion? Pasagerii mijloacelor de transport aeriene lasă în urmă obiecte ciudate, pe care echipajul de bord este obligat să le păstreze şi inventarieze.

Urmărește
4875 afișări
Imaginea articolului Cele mai ciudate lucruri uitate în avion

Cele mai ciudate lucruri uitate în avion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Să uiţi ceva la care ţii cu adevărat, cum ar fi ochelarii sau papagalul, este mare păcat. Acestea sunt doar două dintre lucrurile lăsate în urmă de pasagerii curselor aeriene, conform unui studiu realizat de site-ul de călătorii Skyscanner.com, la care au participat 700 de membri ai echipajelor din 83 de state.

Lista este mai ciudată decât cea a lucrurilor trăsnite lăsate în urmă în camerele de hotel. Pe aceasta din urmă figurau implanturi mamare şi o pisicuţă, informează ABC News.

Într-un avion cineva şi-a uitat rochia de nuntă, iar un membru al echipajului a găsit o un bileţel ce conţinea o cerere în căsătorie al cărei destinatar nu este cunoscut.

Printre lucrurile ciudate uitate de pasageri se mai numără o cutie cu peşti uscaţi, o punguţă cu diamante, lenjerie intimă, un ou crud şi o perucă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici