Cele mai comune rezoluţii pentru 2022. Aspecte importante pentru a avea un an bun

  • Rezoluţiile sunt o tradiţie prin care oamenii decid bunele practici asupra cărora să se concentreze în noul an.
  • Potrivit unui sondaj, cei mai mulţi oameni trec pe lista de rezoluţii o alimentaţie sănătoasă, cheltuieli mai mici şi mai mut sport.
1648 afișări
Imaginea articolului Cele mai comune rezoluţii pentru 2022. Aspecte importante pentru a avea un an bun

Cele mai comune rezoluţii pentru 2022. Aspecte importante pentru a avea un an bun

Lista cu rezoluţii pentru Anul Nou a devenit o tradiţie pentru oamenii din întreaga lume. 

Un sondaj realizat de YouGov arată că îmbunătăţirea condiţiei fizice este cea mai populară rezoluţie din acest an, 46% dintre bărbaţi şi 51% dintre femei făcând acest angajament pentru anul 2022, potrivit Mirror.
 
Există numeroase modalităţi pentru a vă îmbunătăţi condiţia fizică. Specialiştii spun că ar trebui să încercaţi trei activităţi fizice noi, să mâncaţi cinci fructe şi legume pe zi, să reduceţi consumul de alcool, să participaţi la concursuri de alergare şi să faceţi mai multe plimbări în natură.

Aspecte importante pentru lista de rezoluţii

Dorinţele şi nevoile oamenilor sunt diverse, însă, pentru a vă asigura că veţi avea un an bun, ţineţi cont de două aspecte importante:
  • Economisiţi bani
Perioada sărbătorilor este costisitoare, iar mulţi oameni se răsfaţă puţin mai mult decât în mod normal la sfârşitul anului.
 
Expertul în finanţe personale, Melissa Leong, a sugerat o "îngheţare a cheltuielilor" în luna ianuarie, spunând că este ca o "resetare" pentru portofel. „Îţi resetezi obiceiurile, astfel încât să îţi dai seama ce preţuieşti cu adevărat şi poate să începi nişte obiceiuri noi pe viitor", a precizat aceasta.
  • Fiţi fericiţi
Ultimii doi ani au fost dificili pentru multe persoane, aşa că este momentul să vă setaţi rezoluţii care să vă facă fericiţi în noul an. Starea de bine este esenţială pentru sănătate şi pentru a avea succes în activităţile desfăşurate. Bucuraţi-vă din lucruri mărunte şi apreciaţi tot ceea ce aveţi.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici