Cele mai frumoase imagini de Crăciun

2495 afișări
Imaginea articolului Cele mai frumoase imagini de Crăciun

Profimedia

Crăciunul reprezintă cea mai frumoasă perioadă a anului. Şi toată lumea este cuprinsă de magie. Craciunul este, de asemenea, cea mai frumoasă sarbatoare pe care să o petreci alături de familie şi de cei dragi ţie.
 
Aşteptăm un an întreg noaptea magică de Crăciun, în care se spune ca se deschide cerul, iar dorinţele puse din suflet, se îndeplinesc. Crăciunul ne face mai mai buni, mai voioşi şi uităm de toate grijile.
 
Cele mai frumoase imagini de Crăciun

 

Copiii cântă în aşteptarea lui Moş Crăciun.

Două veveriţe roşii care decorează un pom de Crăciun în miniatură.

Din cauza pandemiei, Moş Crăciun vorbeşte cu copiii online.

Decor de Crăciun.

„Ierusalimul Moş Crăciun.” Un palestinian îmbrăcat în Moş Crăciun face gesturi de salut în timp ce merge pe zidurilor oraşului vechi din Ierusalim, pe 19 decembrie 2019, în timp ce creştinii din întreaga lume se pregătesc să sărbătorească ziua sfântă.

Un frumos brad de Crăciun auriu şi futurist în piaţa Catedralei din Vilnius, Lituania, Europa, fără tărguri de Crăciun şi evenimente din cauza pandemiei de coronavirus.

O fetiţă se uită pe fereastra spitalului, în timp ce un angajat pe salvare  îmbrăcat în Moş Crăciun o salută căţărat pe perete. Imginea a fost surprinsă la Moscova, Rusia.

Pe timp de pandemie, Moş Crăciun poate fi văzut de copii prin oraşe, dar cu respectarea măsurilor de protecţie.

Moş Crăciun aşteptat de copii cu dulciuri de tot felul.

Crăciunul, sărbătoarea naşterii lui Isus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici