Cele mai neaşteptate combinaţii amoroase din 2009!

Dupa ce anul trecut am fost şocaţi de iubirea adolescentină care i-a lovit pe Mihaela Rădulescu şi al său Dani Otil, am fi crezut că mai rău de atât nici că putem fi surprinşi, arată "Gardianul".

45 afișări
Imaginea articolului Cele mai neaşteptate combinaţii amoroase din 2009!

Cele mai neaşteptate combinaţii amoroase din 2009! (Imagine: Gardianul)

Iată ca ne-am înşelat! În anul care se apropie de final am trăit să-i vedem cuplaţi pe Ana Maria Ferenţ şi Ion Ţiriac, Anna Lesko şi Elan Schwartzenberg, Maria Dinulescu şi Codin "Poponeţ" Maticiuc, Tania Budi şi Lucian Viziru şi lista ramâne deschisă.

Citeşte mai multe despre cuplurile mondene româneşti pe www.gardianul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici