Cele mai sexy femei din lume - GALERIE FOTO

Cântăreaţa Cheryl Cole a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume, pentru al doilea an consecutiv, în urma unui sondaj realizat în Marea Britanie de revista FHM, informează contactmusic.com.

2242 afișări
Imaginea articolului Cele mai sexy femei din lume - GALERIE FOTO

Cheryl Cole (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 26 de ani, Cheryl Cole, membră a trupei Girls Aloud şi membră a juriului emisiunii "The X Factor", le-a devansat pe actriţa americană Megan Fox, eroina din seria "Transformers", şi pe Marisa Miller, un model al casei Victoria's Secret, situate pe a doua, respectiv a treia poziţie în acest clasament.

Frankie Sandford, solista grupului The Saturdays, figurează pe locul al patrulea, iar top modelul Keeley Hazell pe locul al cincilea.

Actriţa Kristen Stewart, starul francizei "Twilight", s-a situat pe locul al şaselea, iar modelul şi prezentatoarea de televiziune Kelly Brook a ocupat poziţia a şaptea.

Top modelul brazilian Adriana Lima s-a clasat pe locul al optulea, devansând-o pe actriţa Jessica Alba, clasată pe următoarea poziţie.

Modelul britanic Abbey Clancy, iubita fotbalistului Peter Crouch, a ocupat poziţia a zecea în Topul anual al celor mai frumoase 100 de femei din lume alcătuit de revista FHM.

Revista FHM, înfiinţată în 1985 şi purtând iniţial titlul "For Him Magazine", este una dintre cele mai apreciate şi mai bine vândute publicaţii lunare din lume adresate bărbaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici