Celebrităţi care au adoptat copii - GALERIE FOTO

Angelina Jolie, Madonna, Meg Ryan sau Mary-Louise Parker sunt câteva din vedetele care au devenit mame pentru copii din ţări defavorizate.

1129 afișări
Imaginea articolului Celebrităţi care au adoptat copii - GALERIE FOTO

Jolie a adoptat trei copii: în 2002, pe Maddox, care avea atunci şapte luni, din Cambodgia, în 2005, pe Zahara, care avea şase luni, din Etiopia, iar în 2007, pe Pax, în vârstă trei ani, din Vietnam (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO


Considerată cea mai frumoasă femeie din lume, Angelina Jolie este şi o mamă model. Jolie s-a remarcat nu numai datorită frumuseţii, ci şi ca apărătoare a drepturilor orfanilor.

Din 2005, talentata actriţă a devenit Ambasadoare a Bunăvoinţei în cadrul Înaltului Comisariat O.N.U şi a ajutat de-a lungul anilor oameni din Sudan, Thailanda, Tanzania, Cambodgia, Sri Lanka, Namibia.

Jolie a adoptat trei copii. În 2002, Angelina l-a adoptat pe Maddox, un copil născut în Cambodgia şi care la vremea respectivă avea şapte luni. În 2005, a înfiat-o pe Zahara, o fetiţă de şase luni, născută în Etiopia, iar în 2007, pe Pax, în vârstă trei ani, născut în Vietnam.

Angelina Jolie a născut în 2006 în Namibia o fetiţă, pe care a botezat-o Shiloh. anul La sfârşitul anului trecut celebra actriţă i-a adus pe lume pe Vivienne şi Knox.

În 2006, Madonna l-a adoptat pe David Banda.

Cântăreaţa mai are doi copii biologici, Lourdes şi Rocco. Regina Pop l-a cunoscut pe David în Malawi, într-un cămin care adăpostea copii rămaşi orfani din cauza maladiei SIDA. La puţin timp după aceeea, ea a obţinut custodia temporară a acestuia - pentru 18 luni - şi a putut să părăsească statul african însoţită de copil.

În mai 2008, adopţia a fost finalizată. Anul acesta, la începutul lunii aprilie, cântăreaţa a solicitat oficial adopţia unei fetiţe, tot din Malawi, însă cererea de adopţie a fost respinsă. Avocatul Madonnei a făcut apel.

Pe când erau căsătoriţi, Nicole Kidman şi Tom Cruise au devenit părinţii a doi copii. Celebrul cuplu a adoptat-o pe Isabella în 1993, iar pe Conor, doi ani mai târziu.

Sharon Stone are trei băieţi adoptaţi. Roan a fost înfiat în 2000, în timpul mariajului actriţei cu Phil Bronstein. Cuplul a divorţat în 2004. În mai 2005, Sharon l-a adoptat pe Laird. Un an mai târziu, vedeta a devenit mama lui Quinn.

În 2007, cântăreaţa Sheryl Crow a devenit mama unui băieţel de origine americană, de numai două săpămâni, Wyatt Steven.

Numele este "special", deoarece Wyatt este numele tatălui cântăreţei, iar Steven este atât numele fratelui mai mic al vedetei, cât şi numele managerului ei, mărturisea artista pe site-ul personal, când a anunţat adopţia.

Actorul Hugh Jackman şi soţia sa, Deborra-Lee Furness, au adoptat o fetiţă şi un băiat, după ce s-au confruntat cu perioade dificile, Deborra pierzând două sarcini. Cei doi copii, Oscar şi Ava au fost înfiaţi în 2000, respectiv 2005.

Din 2006, Meg Ryan o are pe Daisy True, pe care a adoptat-o când avea 14 luni, din China. Vedeta mai are un fiu, Jack, născut în 1992, cu fostul său sot, actorul Dennis Quaid.

Calista Flockhart, care a fost cerută în căsătorie luna trecută de iubitul ei, actorul Harrison Ford, l-a adoptat în 2001 pe Liam.

Născut pe 1 ianuarie, băieţelul este principalul motiv pentru care actriţa nu a mai apărut în lumea filmului în ultimii ani. Calista mărturisea că a luat o pauză în carieră pentru a putea fi o mamă bună.

Vedeta din serialul TV "Weeds", Mary-Louise Parker, este din 2007 mama unei fetiţe originare din Etiopia.

Actriţa mai are un copil, William, împreună cu actorul Billy Crudup. Cuplul s-a despărţit înainte ca băieţelul să se nască.


Vezi şi:

GALERIE FOTO - Vedetele şi tatuajele lor

GALERIE FOTO - Bărbaţi cu stil, din ultimii 50 de ani

GALERIE FOTO - Fotbaliştii şi antrenorii cu cele mai mari venituri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici