Celebrul Titan the Robot, care a împărţit scena cu Rihanna şi Will.i.am, vine la Bucureşti pentru deschiderea Mega Mall

Cu ocazia lansării, Mega Mall îl aduce la Bucureşti, în premieră pentru România, pe celebrul Titan the Robot, un concept de divertisment unic în lume. Robotul, care a urcat pe scenă alături de Rihanna şi Will.i.am, îi va primi pe vizitatorii Mega Mall cu show-uri şi activităţi speciale de divertisment, în primele patru zile de la lansarea din 14 mai a centrului comercial.

1936 afișări
Imaginea articolului Celebrul Titan the Robot, care a împărţit scena cu Rihanna şi Will.i.am, vine la Bucureşti pentru deschiderea Mega Mall

Celebrul Titan the Robot, care a împărţit scena cu Rihanna şi Will.i.am, vine la Bucureşti pentru deschiderea Mega Mall

Cu o înălţime de 2,2 metri şi o greutate de 47 de kilograme, Titan the Robot este un android controlat electronic. Acesta reprezintă un concept unic de divertisment, folosit la diverse evenimente din întreaga lume, de la petreceri private până la festivaluri şi evenimente corporate de amploare. Datorită mixului unic de comedie, teatru stradal şi muzică, robotul reuşeste să creeze show-uri de neegalat în lume, accesibile oricărui tip de public, indiferent de vârstă, etnie sau cultură. Până în present, Titan the Robot a călătorit în peste 25 de ţări, printre care SUA, Australia, Dubai, Abu Dhabi, Thailanda, China, Vietnam, Irlanda, Spania sau Franţa.

Titan the Robot va ateriza în România pe 11 mai. Dat fiind faptul că acesta este în vizită în România pentru prima oară, iar fanii îl aşteaptă cu nerăbdare, robotul va avea o serie de întâlniri cu fanii, cât şi interviuri TV.

Robotul face ulterior un turneu în ţară. Acesta va ajunge la Brăila Mall între 23 şi 24 mai, la City Park Mall Constanţa între 28 şi 30 mai, la Ploieşti Shopping City între 31 mai şi 1 iunie, la Shopping City Târgu-Jiu între 3 şi 4 iunie şi îşi va încheia călătoria în ţară la Shopping City Galaţi, unde va fi prezent între 6 şi 7 mai.

Mega Mall este cel mai nou centru comercial deschis de fondul de NEPI în România. În urma unei investiţii de 165 de milioane de euro, noul mall găzduieşte peste 200 de magazine şi spaţii comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse şi servicii. Situat în apropierea Arenei Naţionale, Mega Mall acoperă în total 230.000 metri pătraţi, fiind centrul comercial cu cea mai mare suprafaţă construită din România. Printre premierele pe care le aduce Mega Mall în rândul centrelor comerciale din ţară se numără sala de fitness WorldClass, dotată cu o piscină semiolimpică, prima sală Cinema City cu tehnologia 4DX, un concept nou de loc de joacă pentru copii de toate vârstele, precum şi primul magazin Sport Vision.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici