Cerere în căsătorie, zădărnicită de un bizon, în SUA

Un bărbat a încercat să-şi ceară iubita în căsătorie înainte ca aceasta să fie atacată de un bizon. A încercat din nou câteva ore mai târziu, la spital. „Fără nicio ezitare, am spus da!".

530 afișări
Imaginea articolului Cerere în căsătorie, zădărnicită de un bizon, în SUA

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

O femeie din Phoenix, Arizona, s-a logodit de curând în spital, după ce planurile iniţiale de cerere în căsătorie ale logodnicului ei au fost zădărnicite de un bizon, scrie Insider.

Timp de aproximativ un an, Amber Harris, în vârstă de 47 de ani, s-a pregătit să viziteze Parcul Naţional Yellowstone împreună cu fiica sa Rylee Eckblad şi cu iubitul ei, Chris Whitehill. Bărbatul plănuia să o ceară în căsătorie pe un pod din cel mai mare parc naţional din Statele Unite.

Planurile au luat o întorsătură nefericită luni, când cuplul a întâlnit doi bizoni. Harris a relatat că unul dintre bizoni se afla la aproximativ 50 de metri distanţă. Animalul s-a rostogolit pe pământ „ca un câine" înainte de a se ridica şi a început să alerge spre Harris.

Serviciul Parcurilor Naţionale (NPS) a declarat într-un comunicat de presă că bizonul a atacat-o pe Harris, care a suferit „răni semnificative la piep şi abdomen".

Harris a scris pe Facebook că a suferit şapte fracturi ale coloanei vertebrale, „plămâni perforaţi" şi „vânătăi peste tot": „Slavă Domnului, toate organele vitale arată bine", a scris ea.

Femeia a fost transportată cu elicopterul la un spital din Idaho, unde, în aceeaşi seară, Whitehill a îngenuncheat lângă pat şi i-a cerut să îi fie soţie.

„Fără nicio ezitare, am spus da!", a scris ea.

Cuplul a lansat un campanie pentru a strânge bani pentru a acoperi facturile medicale.

NPS a precizat că incidentul rămâne în curs de investigare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici