Cezar Ouatu a cantat „O Sole Mio” pe heliu, în studioul ProFM

Ascultatorii ProFM s-au distrat joi seară cu GreeG i Onuc si cu invitatul lor, Cezar Ouatu, care le-a facut o vizita in studio de la ora 19:00. Marea surpriză a fost o interpretare neaşteptată a piesei “O, Sole Mio” pe care artistul a cântat-o împreună cu cei doi Dj-ii ProFM şi cu …heliu.

310 afișări
Imaginea articolului Cezar Ouatu a cantat „O Sole Mio” pe heliu, în studioul ProFM

Cezar Ouatu a cantat „O Sole Mio” pe heliu, in studioul ProFM

GreeG şi Onuc au adus la ProFM baloane umplute cu heliu şi au pregătit un moment care a stârnit multe hohote de râs şi care poate fi văzut în cursul zilei de azi pe www.profm.ro.

“Este o variantă a piesei pe care, dupa ce am cântat-o cu Angela Gheorghiu şi cu Andrea Bocelli la Romexpo o voi interpreta acum într-un mod inedit: este prima dată când o cânt cu doi dj de radio şi cu… heliu”, a spus Cezar.

Ce a ieşit a fost hilar şi s-a terminat cu multe aplauze.

VEZI AICI CUM AU CÂNTAT "O SOLE MIO" CU HELIU

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici