Charlize Theron spune că oamenilor frumoşi de la Hollywood nu li se dau roluri majore

Actriţa sud-africană Charlize Theron afirmă că, la Hollywood, a avea un aspect fizic plăcut poate afecta şansele de a obţine un rol important, potrivit contactmusic.com.

1160 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron spune că oamenilor frumoşi de la Hollywood nu li se dau roluri majore

Charlize Theron spune că oamenilor frumoşi de la Hollywood nu li se dau roluri majore

Theron spune că ar fi fost de faţă când veneau roluri bune, iar oamenii care arătau bine erau refuzaţi printre primii.

"Rolurile cu o anumită gravitate se duc la oamenii care sunt potriviţi din punct de vedere fizic, asta e tot. Câte roluri există pentru femeile superbe care poartă rochii de gală şi au aproape 2 metri înălţime? Cănd se ivesc roluri majore, oamenii frumoşi sunt respinşi printre primii", a declarat actriţa în vârstă de 40 de ani.

De asemenea, Charlize a vorbit despre îmbătrânire şi efectele pe care le are aceasta asupra femeilor din industria cinematografică.

"Trăim într-o societate în care femeile se ofilesc, dar bărbaţii îmbătrânesc precum vinul şi devin mai buni. Pentru mult timp, femile au acceptat acest lucru", a declarat Theron.

"Am aşteptat ca societatea să se schimbe, dar acum preluăm controlul situaţiei. Ar fi o minciună să spunem că există mai puţine motive de îngrijorare pentru femeile care îmbătrânesc, decât pentru bărbaţi... simt de parcă este un standard ireal pentru cum ar trebui să arate o femeie trecută de 40 de ani", adăugat aceasta.

Theron a vorbit şi despre Africa de Sud, de unde este originară, spunând că încă are o conexiune puternică cu ţara de unde provine, dar şi cu cetăţenii ei, chiar dacă s-a mutat în SUA.

"Îmi iubesc ţara. Asta e greu de crezut pentru sud-africani, pentru că m-am mutat şi acum vorbesc cu accent american", a spus actriţa.

Charlize Theron, în vârstă de 40 de ani, este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004) şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a mai putut fi văzută pe marile ecrane în comedia romantică "Tânăra adultă/ Young Adult" (2011). În 2012, acesta a putut fi văzută în două pelicule cu mare succes de casă - "Snow White & the Huntsman/ Albă ca Zăpada şi războinicul vânător" şi "Prometheus".

De asemenea, actriţa a jucat în 2014 în "A Million Ways to Die in the West", iar în 2015 în "Dark Places" şi "Mad Max: Fury Road", care a câştigat 6 premii Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici