Charlize Theron va lansa o colecţie de încălţăminte în scopuri caritabile

Actriţa sud-africană Charlize Theron va lansa o linie de încălţăminte, în ediţie limitată, în parteneriat cu brandul TOMS Shoes, iar încasările obţinute vor fi donate unor programe caritabile derulate în Africa de Sud, informează accesshollywood.com.

13 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron va lansa o colecţie de încălţăminte în scopuri caritabile

Charlize Theron va lansa o colecţie de încălţăminte în scopuri caritabile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Charlize Theron va fi reprezentată în această acţiune de fundaţia ei de caritate, intitulată Africa Outreach Project. Pantofii sunt disponibili în două culori - roşu şi albastru - şi vor fi decoraţi cu o broderie ce reprezintă un baobab, aplicată pe partea laterală.

Compania producătoare TOMS Shoes a donat 10.000 de perechi de pantofi organizaţiei Africa Outreach Project, pentru a fi distribuiţi în luna decembrie.

Modelele de pantofi sunt prezentate pe internet, la adresa CharlizeAfricaOutreach.org.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici