Christian Bale îi interzice fiicei sale de 5 ani să fie un copil-vedetă

Actorul Christian Bale îi interzice fiicei sale în vârstă de 5 ani să-i calce pe urme şi să fie un copil-vedetă, susţinând că ar trebui să poată să facă şotii şi greşeli la vârsta copilăriei, departe de lumina reflectoarelor, informează contactmusic.com.

113 afișări
Imaginea articolului Christian Bale îi interzice fiicei sale de 5 ani să fie un copil-vedetă

Christian Bale îi interzice fiicei sale de 5 ani să fie un copil-vedetă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul avea doar 13 ani când a fost distribuit de Steven Spielberg în "Imperiul soarelui/ Empire of the Sun" şi spune că ar fi vrut să se mai bucure de copilărie înainte să devină vedetă.

Astfel, Christian Bale îşi doreşte ca fiica sa, Emmeline, să aibă o copilărie normală înainte să încerce să devină celebră la Hollywood.

"Nu mi-a plăcut asta (să fie celebru ca adolescent, n.r.). Nu era de mine deloc. Unii oameni se descurcă, dar mie mi s-a părut un chin şi a fost jenant. (...) A fost plăcut să călătoresc, au fost plăcute şi experienţele prin care am trecut, dar, dacă cineva din familia mea - nepoatele sau fiica mea - ar dori să înceapă la o asemenea vârstă, le-aş acorda încredere şi le-aş sprijini în realizarea visurilor lor, dar le-aş spune: «Nu, în niciun caz, nu ca o profesie»", a spus Bale.

Galezul Christian Bale a fost distribuit mulţi ani în producţii independente, înainte de a juca în câteva filme de la Hollywood cu un buget important. Astfel, Christian Bale a atras atenţia publicului la vârsta de 13 ani, când a jucat în filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Începuturi" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptăţii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008) - filmul cu cele mai mari încasări din 2008 -, şi "Terminator - Salvarea" (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici